MENÜ

Manchester United'da hedef Thiago Alcantara

Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Barcelona'da ilk 11'de forma şansı bulamayan Thiago Alcantara için harekete geçti.

Manchester United'da hedef Thiago Alcantara

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Barcelona'lı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Thiago Alcantara için Katalan ekbine yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

İngiliz Daily Mail Gazetesi'nde yer alan habere göre; Alex Ferguson'un ekibi, Barcelona'lı futbolcu hakkında yeniden teklif yapacak. Yaklaşık 3 yıldır oyuncuyla ilgilenen ancak sürekli ret cevabı alan Kırmızı Şeytanlar, 1,5 sezon önce İspanyol oyuncu için 18 milyon euroluk bir teklif yapmıştı.

United'ın yeniden aynı teklifi sunacağı, Thiago'nun da artık düzenli oynayabileceği bir takımda forma giymek istediği belirtildi.

BABASI AÇIKLADI
21 yaşındaki oyuncunun babası da Thiago'nuna rtık Barcelona'dan ayrılmak istemesinin doğal olduğunu çünkü oğlunun 2014 Dünya Kupası'nda forma giymeyi hayal ettiğini bunun için de düzenli olarak futbol oynaması gerektiğini belirtti.

Thiago'nun babası Mazinho Alcantara "Oğlum şu an Barcelona'da çok rahat oynayabilecek kapasiteye sahip. Futbolda gelecek adına konuşmak doğru değil. Ne olacağı hiçbir zaman belli olmaz. Barça orta sahaya oyuncu almak istiyor mu, bilmiyorum ama oğlum artık gerekli olan gelişimini tamamladı." dedi.

Thiago 5 yaşında geldiği İspanya'da 14 yaşında Barcelona kulübüne katıldı. Barça formasıyla ilk maçına 2009 yılında Mallorca karşısında çıkan genç oyuncu, iki sezon önce kulübüyle sözleşme uzattı. Thiago'nun sözleşme fesih bedeli tam 30 milyon euro...

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ