MENÜ

Manchester United - Valencia maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Son 3 resmi maçını da kazanamayan Jose Mourinho’nun Manchester United’ı, Devler Ligi’nde Valencia’yı konuk edecek. Portekizli hocanın yine bir hüsran yaşaması halinde artık kovulması an meselesi! Peki, Manchester United - Valencia maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde.

Manchester United - Valencia maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Avrupa'nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde grup maçlarının ikinci hafta heyecanı bu akşam oynanacak maçlarla başlayacak. Gecenin en dikkat çekici maçında H Grubu’nda son dönemde kötü bir performans gösteren Manchester United, sahasında İspanyol temsilcisi Valencia’yı konuk edecek. İki takım bugüne kadar 8 kez birbirlerine rakip oldu. Bu maçların 2’sini United, 1’ini Valencia kazanırken, 5 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Haberin Devamı

Manchester United - Valencia maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Saat 22.00’de başlayacak karşılaşmayı Slavko Vincic yönetecek. Karşılaşma beIN Connect'den naklen takip edilebilecek.

Muhtemel 11'ler

Manchester United: De Gea, Valencia, Lindelof, Smalling, Shaw, Fred, Matic, Fellaini, Rashford, Pogba, Lukaku

Valencia: Neto, Vezo, Paulista, Diakhaby, Grueso, Barrajan, Parejo, Kondogbia, Cheryshev, Gameiro, Batshuayi

United’ın alacağı bir kötü sonucun, teknik direktör Jose Mourinho’nun geleceğini nasıl etkileyeceği merak konusu. Son 3 resmi maçını da kazanamayan ve son olarak Premier Lig’de West Ham United’a 3-1 kaybeden United’da Mourinho’nun yerine, Zinedine Zidane’ın ismi geçiyor.

Bu karşılaşma öncesi ev sahibinde Herrera, Young ve Rojo, konuk takımda da Santi Mini ve Torres’in sakatlıkları sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

YORUM YAZ