MENÜ

Manchester United; Ronaldo, Bale ve Reus'u istiyor!

Premier Lig devi Manchester United, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale ve Marco Reus için 210 milyon Euro'luk transfer bütçesi ayırdı.

Manchester United; Ronaldo, Bale ve Reus'u istiyor!

Transfer döneminde Pedro'yu Chelsea'ye kaptıran ve Fransız Martial için için Monaco'ya bonuslarla birlikte 80 milyon avro ödeyen Manchester United eleştiri oklarının hedefindeki takım haline geldi...

DEV HAMLE


Louis Van Gaal yönetiminde beklentileri karşılayamayan ve bu sezonan da kötü başlayan Manchester United, üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtmak ve kulüp üzerindeki negatif düşünceleri sıfırlamak için Ocak ayının kulüp tarihinin en büyük transfer hamlesini yapmayı planlıyor.

Real Madrid'in iki süper yıldızı Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale için 180 milyon avroya dayanan transfer bütçesi ayırmayı planlayan Manchester United, 30 milyon avro da Marco Reus için ayırdı.

CEVAP BEKLENİYOR


Real Madrid'den Bale ve Ronaldo için hamle yapacak olan Manchester United'in "çılgın projesi" için Florentino Perez'den nasıl bir cevap alacağı şimdiden büyük bir merak konusu olmaya başladı.

REUS DA LİSTEDE


Bale ve Ronaldo kadar uzak görünmeyen Reus için ise Dortmund ile temaslarını şimdiden sıklaştıran United, Alman oyuncu için 30 milyon avro + bonus sınırını zorlayan bir paket hazırladı.

Reus'a da 4 yıllık sözleşme karşılığında 20 milyon avroluk bir ücret önerecek olan United'ın Ocak ayı transfer döneminin ilk büyük sürprizini Alman yıldız ile yapma ihtimalinin yüksek olduğu iddiaları kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ