MENÜ

Manchester United Pochettino ile ilgileniyor!

United kulübü ikinci başkanı Ed Woodwards, Tottenham hocası Mauricio Pochettino'yu takımın başına getirmek için yakın arkadaşlarından bilgi toplamaya başladı.

Manchester United Pochettino ile ilgileniyor!

Sun gazetesi, bu haberi bir ay önce vermişti. Mourinho'nun hocalık için adı geçmesine rağmen tecrübeli teknik adam şu ana kadar kulüple bir görüşme yapmadı. Gazeteye göre; Pochettino çok ciddi bir alternatif.

Sun gazetesinin dünkü manşetinde Mourinho'nun Valencia'dan kovulan Gary Neville'in yerine takımın başına getirileceği belirtildi.

MOURİNHO VALENCİA'NIN TEKLİFİNİ KABUL EDER Mİ ?

Mourinho'nun en çok istediği, Real Madrid ve Chelsea'de bulamadığı kuvvet ve kontrolün tamamen kendisinde olması. Valencia, Mourinho'ya istediğini verecek ideal bir kulüp olarak gözüküyor.

Mourinho, Mestalia'da en büyük yıldız olabilir. Bernabeu'da Ronaldo vardı,Chelsea'de Hazard. Manchester United'a giderse Rooney ve belki İbrahimoviç kadroda olacak. Güç ve kontrol bu futbolcuların ve kulüp yönetiminde olacağı kesin.

Valencia, İngiltere'nin Arsenal'ine benziyor. Avrupa Kupası ve Şampiyonlar Ligi kupası yok fakat birçok kupa ve lig şampiyonluklarının yanı sıra 55 bin kapasiteli statları var. Old Trafford hiyerarşisinin Mourinho'yu kabul etmesi her geçen gün zorlaşıyor. United, Mourinho'yu hocalığa getirirse ona iyilik yapmış gibi gözükür. Valencia'ya giderse onlara iyilik yapmış görüntüsü verir.

Tek sorun Chelsea faciasından sonra Valencia'ya giderse aynen Porto'da olduğu gibi işe yeniden başlamak ve kendini ispat etmek zorunda olduğunu biliyor. 53 yaşındaki Mourinho'nun tekrar kendini ispat edip etmeyeceği. Bunu da zaman gösterecek.

Edip Adanır - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ