MENÜ

Manchester United-Juventus maç sonucu: 0-1

Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu 3. hafta maçında Manchester United ile Juventus karşı karşıya geldi. Ronaldo açısından oldukça duygu bir yüklü maça sahne olan mücadelede kazanan 1-0'lık skorla İtalyan ekibi oldu.

Manchester United-Juventus maç sonucu: 0-1

Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu 3. hafta maçında Manchester United ile Juventus karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Haftanın en dikkat çeken maçında ilk iki haftada 4 puan toplayan Manchester United iki maçta 6 puan toplayan Juventus'u Old Trafford'da yenmek için sahaya çıktı.

Juventus'da ise Ronaldo'nun cezası bitti ve Manchester United karşılaşmasında forma giydi. Portekizli yıldız için duygusal anlara sahne olan mücadelede taraftarlar yıldız futbolcuya yoğun ilgi gösterdiler.

Mücadeleye hızlı başlayan taraf İtalyan ekibi Juventus oldu. Maçta dakikalar 17'yi gösterdiğinde Paulo Dybala sahneye çıktı ve Cuadrado'dan aldığı pası filelerle buluşturmayı başardı.

Bu gol aynı zamanda maçın da sonucunu belirledi. Mücadeleye damga vuran bir diğer istatistik de Manchester United'ın hiç oyuncu değişikliğine gitmemesi oldu.

Haberin Devamı

Alınan bu sonuçla Juventus puanını 9'a yükseltti. Manchester United ise 4 puanda kaldı. Grubun diğer maçında da Valencia ile Young Boys 1-1 berabere kalmışlardı.

YORUM YAZ