MENÜ

Manchester United'dan menajerlere 4 ayda 10 milyon Pound!

Manchester United kulübü 4 ayda menecerlere 10 milyon pound ödedi. Memphis Depay, Matteo Darmian ve Bastian Schweinsteiger transferleri için menajerlere ödediği miktar 10.023.318 Milyon Pound olarak açıklandı.

Manchester United'dan menajerlere 4 ayda 10 milyon Pound!

Manchester United transfere 46.6 Milyon pound harcadı ve yapılan transferlerden beklenen başarıyı yakalayamadı. Bu nedenle ikinci başkan Ed Woodward'ın koltuğu tehlikede.

Transferlere harcanan miktar için FIFA İngiltere futbol federasyonundan en ince detaylara kadar açıklama istiyor.

Taraftarların tepkisini çeken United kulübünün bu transferler için neden süper agent Jorge Mendesi kullandığı sorusu. Diğer bir soru neden De Gea'nın United'la yeni 5 sene kontrat imzalamasında yine Mendes'in aracı olması.

FIFA dökümanlarına göre De Gea'nın menecerliğini annesi Maria Victoria Quintana De La Hera yapıyor.

United kulübünün kullandığı diğer bir agent Colin Murdock.

Murdock geçen sene West-Bromdan Manchester United'a transfer olan Jonny Evansın transferinde aracılık yaptı.Ayrıca Murdock United'ın U-18 ve U 21 takımlarında oynayan futbolcuların menecerliğini yaptı.

İLGİNÇ BİR TRANSFER DE MANCHESTER CİTY'DEN

Pep Guardiola'nın kardeşi Pere Luis Suarez'in menecerliğini yapıyor.Manchester City'yi temsilen Pablo Maffeo transferinde Ocak ayında oyuncuyla 3 senelik mukavele imzaladı.

Ertesi gün Maffeo kiralık olarak İspanyol kulübü Gironaya kiralandı.Girona kulübünün %80 sahibi Pere ve ortağı Jaune Roures.

Bu konuda Manchester City 'Pere ile kardeşi için yaptığımız anlaşma tamamen diğer transferlerden ayrı' açıklamasında bulundu.

Edip Adanır - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ