MENÜ

Manchester United - Brighton & Hove Albion maçı öncesi bilinmesi gerekenler

İngiltere Premier Ligi 25. hafta mücadelesinde, 40 puan 6 averaj ile 5. sırada yer alan Manchester United, 33 puan 2 averaj ile 9. sırada yer alan Brighton & Hove Albion ile karşı karşıya gelecek. Manu, kendi sahasında oynadığı son 7 maçta kalesinde gole kapatamazken, Cristiano Ronaldo attığı 8 golle takımın en golcü ismi oldu. Misafir takım Brighton & Hove Albion 12 maçla ligde en fazla beraberlik alan takımı konumunda.

Manchester United - Brighton & Hove Albion maçı öncesi bilinmesi gerekenler

Manchester United, Cumartesi günü Southampton ile 1-1 berabere kalarak ilk dört adına ağır bir darbe aldı. Kırmızı Şeytanlar son 3 karşılaşmada kazanamazken kötü seriye devam etti.

Haberin Devamı

Bu sezon Premier Lig deplasmanlarında en az mağlubiyet alan iki takımdan biri olan Brighton, geçen sezonun tamamında topladığı puan miktarını yakalamak için sahaya çıkacak. Misafir takım son lig maçında Watford deplasmanında 2-0 kazanarak önemli bir üç puan aldı. Brighton tüm sezon boyunca sadece 4 Premier Lig maçı kaybetti ve deplasmanda mücadele ettiği 12 maçta sadece 2 yenilgi alırken sahadan 7 kez beraberlikle ayrıldı.

Manchester United’a konuk olduğu 13 resmi maçı kazanamayan Brighton 2 beraberlik 11 yenilgi alırken, Premier Lig'de Old Trafford’u ziyaret ettiği 8 karşılaşmadan sadece 1 puan çıkarabildi ve bu seride 7 kez mağlup oldu.

Kontrollü geçmesi beklenen maçın karşılıklı gollü geçmesini bekleyebiliriz.

YORUM YAZ