MENÜ

Manchester devleri Boateng'i istiyor

İngiliz devleri Manchester United ve Manchester City, Jerome Boateng için yarışa girdi. Alman stoperin değerini 60 milyon Euro olarak belirleyen Bayern Münih, iki ekibe de ‘sezon sonunda görüşelim’ yanıtı verdi.

Manchester devleri Boateng'i istiyor

İngiltere Premier Ligi’nin iki devi Manchester United ve Manchester City, Bayern Münih’in Alman stoperi Jerome Boateng için harekete geçti. Bu sezon savunma hattında sıkıntılar yaşayan Kırmızı Şeytanlar’da teknik direktör Jose Mourinho, sezon sonunda Chris Smalling ile yolların ayrılması ve 28 yaşındaki futbolcunun yerine Boateng’in alınması gerektiğini yönetime iletmişti. United temsilcileri, tecrübeli savunmacı için nabız yoklarken, City’nin de Boateng için devreye girdiği öğrenildi.

Boateng sıcak bakıyor

29 yaşındaki yıldızın değerini 60 milyon Euro (290 milyon TL) olarak belirleyen Bayern Münih, iki ekibe de ‘sezon sonunda görüşelim’ yanıtını verdi. İlgiden dolayı kafası karışan başarılı oyuncunun da yeni maceralar için Alman temsilcisinden ayrılmak istediği bu nedenle tekliflere sıcak baktığı iddia edildi.

Lucescu'dan Cengiz Ünder açıklaması



Haberin Devamı
YORUM YAZ