MENÜ

Manchester City - Liverpool maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Premier Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Liverpool, 32. hafta maçında Manchester City'yi konuk ediyor. Bu sezon sadece 1 mağlubiyet alan Jürgen Klopp'un ekibi, güçlü rakibini devirip çıkışını sürdürmek istiyor. Pep Guardiola yönetiminde 2. sırada yer alan Manchester City ise prestij maçında galibiyet peşinde olacak. Peki, Manchester City - Liverpool maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Manchester City - Liverpool maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Premier Lig'de rakiplerine ezici bir üstünlük sağlayan ve bitime 7 hafta kalan şampiyonluğunu ilan eden Liverpool, 32. hafta maçında Manchester City'ye konuk oluyor. Çıkışını sürdürmek isteyen Liverpool, deplasmanda 3 puan peşinde. Liverpool'u takibini sürdüren Manchester City ise güçlü rakibini devirmenin hesaplarını yapıyor. İki takım arasında oynanan sezonun ilk maçı Liverpool'un 3-1'lik üstünlüğü ile sona ermişti.

Haberin Devamı

Manchester City - Liverpool maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Etihad'da oynanacak mücadele TSİ 22.15'te başlayacak. Anthony Taylor'ın düdük çalacağı 90 dakika S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise fanatik.com.tr'de olacak.

Manchester City - Liverpool ilk 11'ler:

Manchester City: Ederson, Walker, Garcia, Laporte, Mendy, Rodrigo, Gündoğan, De Bruyne, Foden, Jesus, Sterling

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Wijnaldum, Salah, Firmino, Mane

YORUM YAZ