MENÜ

Manchester City 17'lik Kluiverth Aguilar transferini bitirdi

Manchester City transferde genç oyunculara yönelmeye devam ediyor. Peru Ligi ekiplerinden Alianza Lima, 17 yaşındaki sağ bek Kluiverth Aguilar'ın bonservisinin Manchester City'e satıldığını açıkladı. Ada basını bu transfer için City'nin kasasından 2.8 milyon Euro çıkacağını iddia etti.

Manchester City 17'lik Kluiverth Aguilar transferini bitirdi

Geniş scout ağı sayesinde Avrupa ve dünyada birçok ismi takip eden, bünyesine genç ve yetenekleri futbolcuları katan Premier Lig ekiplerinden Manchester City, coronavirüs arasında Kluiverth Aguilar transferini bitirdi.

Haberin Devamı

Peru Ligi ekiplerinden Alianza Lima, 17 yaşındaki gelecek vaad eden sağ bekleri Kluiverth Aguilar'ın bonservisinin Manchester City'e satıldığını açıkladı. Oyucunun bonservisi konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Ada basını bu transfer için Manchester City'nin kasasından 2.8 milyon Euro çıkacağını iddia etti. City'nin ayrıca Peru ekibine sonraki satıştan pay vereceği de ifade edildi.

Manchester City 17lik Kluiverth Aguilar transferini bitirdi

Aguilar'ın İngiliz ekibinin kadrosuna 18 yaşını geçtiği 5 Mayıs 2021'de dahil olacağı açıklandı.

Genç yaşına rağmen güçlü fiziği ile ön plana çıkan Aguilar, Peru'nun U17 ve U23 kadrolarında gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 1.80 boyundaki genç yetenek, sağ açıkta da forma giyebiliyor.

YORUM YAZ