MENÜ

Manchester City 0-0 Dinamo Kiev

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Manchester City, konuk ettiği Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kalarak çeyrek finale yükseldi.

Manchester City 0-0 Dinamo Kiev

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Manchester City, konuk ettiği Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kalarak çeyrek finale yükseldi. İlk maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i 3-1’le geçen İngiliz temsilcisi Manchester City, rövanş maçında bu kez rakibini Etihad Stadı’nda konuk etti.

İlk yarıda defans oyuncuları Vincent Kompany ve Nicolas Otamendi’nin sakatlanmalarının ardından zorunlu iki değişikliğe giden Manchester City, daha savunma ağırlıklı bir futbol oynadı. İki takım da yakaladığı pozisyonlardan faydalanamayınca soyunma odasına 0-0 eşitlikle gidildi.

İkinci yarıda daha atak bir oyun sergileyen Dinamo Kiev, yakaladığı gol fırsatlarında Manchester City kalecisi Joe Hart’ı geçemedi ve karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Manchester City, adını çeyrek finale yazdıran takım oldu. Manchester City, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ