MENÜ

Manavgat Belediye İ.E.'nin kader maçı

Manavgat Belediye İ.E.'nin kader maçı

Manavgat Belediye İ.E.'nin kader maçı

Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- POLİSAN Voleybol Erkekler 1. Ligi müsabakalarında B grubunda mücadele eden ve ilk 2 maçını 3-0 skorla kazanan Manavgat Belediye İşitme Engelliler Spor Kulübü Voleybol Erkek Takımı, grup liderliği için Van İşitme Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen 2020-2021 sezonu Polisan Voleybol Erkekler 1. Ligi, Türkiye Şampiyonası olarak Karabük'te devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle 2 grup halinde tek devre lig usulü gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Manavgat Belediye İşitme Engelliler Spor Kulübü Voleybol Erkek Takımı, şampiyonanın ilk gününde karşılaştığı Sincan İşitme Engelliler Spor Kulübü'nü 12-25, 10-25 ve 12-25'lik setlerle 0-3 yenerken, ikinci karşılaşmasında da Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü'nü 25-13, 25-20 ve 25-14'lük setlerle yine 3-0 yenmeyi başardı.

İlk günün sonunda 6 puanla Van İşitme Engelliler Spor Kulübü ile grup liderliğini paylaşan Manavgat Belediye İşitme Engelliler Spor Kulübü, bu akşam saat 21:30'da Van İşitme Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşacak. Bu akşam oynanacak karşılaşmayı kazanan takım grup liderliği koltuğuna oturarak perşembe günü yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında filan oynama hakkını kazanacak.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı
YORUM YAZ