MENÜ

Malatyaspor'da Cihat Arslan'da flaş itiraf: Başkan Adil Gevrek, 'İkinci yarıya çıkmayın' dedi

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, 1-0 kaybettikleri Altay maçının ardından düzenlenen basın toplantısında kulüp başkanı Adil Gevrek'in kendisini devre arasında arayarak maçı bırakmalarını istediğini söyledi.

Malatyaspor'da Cihat Arslan'da flaş itiraf: Başkan Adil Gevrek, 'İkinci yarıya çıkmayın' dedi

Süper Lig'in 29. haftasında konuk olduğu Altay'a 1-0 mağlup olan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Cihat Arslan, 90 dakikanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'Başkanımız maçın ikinci yarısını oynamamamızı rica etti'

Başkan Adil Gevrek'in hakem kararlarına tepki olarak bu istekte bulunduğunu ifade eden Cihat Arslan, "Kötü bir gol yedik çok hakim değilim meseleye, hakem hata yapmıştır bizim canımız yanmıştır. Başkanımız maçın ikinci yarısını oynamamamızı rica etti. Ben de kendisine, 'Emriniz başımız üstüne ama bu stada bu kadar insan geliyor. Ortada bir görsellik var. Futbola saygımız gereği maçın sahada bitmesi lazım, oynayalım' dedim. Sağ olsun beni kırmadı" şeklinde konuştu.

'Başımızı öne eğecek durumda değiliz'

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan hakem listesi değişikliğine de değinen Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Arslan, "Acaba kurumları yönetenleri mi elden geçirmek lazım, bir şey yapılıyor ama değişmiyorsa sistem sorgulanmalı" diye konuştu. Deneyimli teknik adam, kümede kalma mücadelelerini sürdüreceklerini belirterek, "Başımızı öne eğecek durumda değiliz. Kaybettik ama kötü oynayarak kaybetmedik. Ayakta kalmaya gayret edeceğiz. Sadık ve özellikle Buğra'nın olmaması elimizi kolumuzu bağladı. Hamlede sıkıntılarımız oldu, maçı çevirebilirdik ancak fiziksel anlamda düştük. Psikolojik olarak takımı toparladık ama performans olarak hemen yükseltemiyorsunuz. Altay'ı da tebrik ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ