MENÜ

Malatyaspor ilk defa sahasında Galatasaray'a yenildi

Süper Lig'de ilk kez evinde Aslan'a kaybeden Yeni Malatyaspor'da Hamza Hamzaoğlu maçın ardından şu ifadeleri kullandı: "İlk yarıda karşılıklı pozisyonlar bulduk ama ikinci yarıda yorgunluk nedeniyle bunu yapamadık. Berabere bitirme hatta kontratakla gol atma şansımız varken, kaybettik."

Malatyaspor ilk defa sahasında Galatasaray'a yenildi

Süper Lig'e çıktığı günden bu yana Galatasaray'ı sahasında daha önce 3 kez ağırlayan Doğu ekibi söz konusu sınavlarda rakibini 2 kez eli boş, 1 kez de 1 puanla göndermişti. Bu zamana kadar sahasında Cim Bom'a kaybetmeyen Sarı-Kırmızılılar dün rakibine karşı sahasında ilk kez kaybetti. Maçın ardından çok üzgün olan Hamza Hamzaoğlu karşılaşmayı şu sözlerle özetledi:

Haberin Devamı

'Attığımızın aynısını attılar'

"İlk yarıda düşündüğümüz şeyleri gerçekleştirdik. Karşılıklı birkaç pozisyon vardı. Savunmada İyi kapattık ama hücumda atamadık. İkinci yarıda yorgunluk ve ağır mücadele nedeniyle pozisyon bulamadık. Maçı en kötü berabere bitirme şansımız vardı. Sonlarda kontratakla gol de bulabilirdik. Bizim kupada attığımız golün aynısını Galatasaray bize attı. Kaybettik."

YORUM YAZ