MENÜ

Malatya'da stat çalışması tam gaz

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Selim Pilten, Sarı-Kırmızılı kulüple ilgili yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Federasyon yetkilileri ile birlikte İnönü Stadı'nı inceleyen Pilten, Samet Kartal ve Serkan Çalık'ın ayrılma durumlarına da açıklık getirdi.

Malatya'da stat çalışması tam gaz

PTT 1.Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un ligin ilk haftasında oynayacağı 1461 Trabzon maçının İnönü Stadı’nda mı yoksa başka bir yerde mi oynayacağına ilişkin açıklamalarda bulunan basın sözcüsü Selim Pilten, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) heyeti ile birlikte stattaki son çalışmaları inceledi. "Federasyon yetkilileri Çarşamba gününe kadar bize süre tanımışlardı stadın bitirilmesi adına" diyerek söze başlayn Pilten, şunları söyledi: "Bugün ekip olarak buradalar hem Passolig, hem federasyondan ekip geldi. Stadı gezerek incelemeleri tamamladılar ve bugün raporlarını yazacaklar. Yarın muhtemelen maçın burada oynanıp oynanmayacağı net bir şekilde ortaya çıkacak. Ama bizim kendi görüş ve tahminiz herhangi bir engel olmadan inşallah ilk maçımızı kendi sahamızda oynayacağız. Ama seyircimiz olmayacak ne yazık ki cezamızdan dolayı, seyircisiz bir şekilde oynayacağız. Ama net kararı futbol federasyonu bir iletecek."

Serkan gititi, Samet netleşmedi

Serkan Çalık ve Samet Kartal’ın takımdan ayrılması olayına da açıklık getiren Pilten, "Serkan Çalık ile yollarımız kesinlikle ayrılmış durumda. Samet Kartal’ın durumu da önümüzdeki günlerde net bir şekilde ortaya çıkacak. İkisi de şu an Malatya’da değil. Teknik heyetin raporu bizim için çok önemli. Sayın hocamız ekibi ile bize raporunu sunuyor. Adil Gevrek başkanlığında oluşan transfer komisyonu da net kararını veriyor" ifadelerini kullandı.

Taraftara Passolig çağrısı

Passolig standının kurulup taraftarın anında kart alabileceğini de ifade eden Pilten, "Passolig çalışmalarında sona gelindi. Cuma günü alt yapı çalışmaları tamamlanacak. Cumartesi öğleden sonrada İnönü Stadı’nın önünde passolig satışı başlayacak. Taraftarlarımıza hemşerilerimize sizler aracılığıyla duyurmak istiyorum. Bu konuda bize çok talep gelmişti. Artık Malatyalılar anında Passolig kartlarına sahip olabilecekler. Yeni dönemde bu kart olmadan biz bile içeri giremeyeceğiz. Onun için tüm taraftarımızı bu kartları almaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ