MENÜ

Majid Hosseini sonunda imzalıyor!

Haftalardır Majid Hosseini transferi için İstiklal kulübüyle görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, mutlu sona ulaştı. Önceki gün Trabzon’a gelen 22 yaşındaki futbolcu ile bugün 2+1 yıllık sözleşmenin imzalanması bekleniyor.

Majid Hosseini sonunda imzalıyor!

Mavililer, stoperine de kavuşmak üzere... Uzun zamandır İran ekibi İstiklal ile Majid Hosseini için temaslarda bulunan Fırtına, görüşmelerde mutlu sona ulaştı. 22 yaşındaki futbolcunun bonservisi için İran temsilcisiyle anlaşmaya varan Trabzonspor, Hosseini’yi de önceki gün İstanbul’a getirmişti. Dün genç futbolcu ile maddi detayları görüşen Karadeniz ekibi, bugün de yıldız oyuncuyla ufak pürüzleri gidermeye çalışacak.

2. İranlı olacak

Amiri ile birlikte Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’ndaki performansıyla dikkat çeken Hosseini ile anlaşılması halinde, başarılı oyuncu Trabzonspor ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Transferin gerçekleşmesi durumunda Hosseini, Amiri’nin ardından Fırtına’da görev yapan ikinci İranlı futbolcu olacak.

Cumhurbaşkanı devreye girdi

Hatırlanacağı üzere Hosseini’yi göndermek istemeyen İstiklal kulübü, transferi engellemek adına 22 yaşındaki futbolcunun pasaportuna el koymuştu. Bu durumun nasıl çözüldüğü ortaya çıktı. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Tahran Büyükelçimiz Rıza Hakan Tekin’i aradı. Tekin ise İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’yle temasa geçti. Bu durum üzerine Trabzonspor ile İstiklal arasındaki görüşmelerde Ruhani’nin devreye girdiği ve transferde anlaşma sağlandığı öğrenildi. Bordo-Mavili yöneticilerin, Ruhani’ye özel bir teşekkür mektubu ileteceği ve Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun da Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nu ziyaret edeceği kaydedildi.

KAP’a bildirildi

Bordo-Mavili kulüp, 22 yaşındaki İranlı stoper Seyedmajid Hosseini’nin kulübü İstiklal’deki serbest kalma maddesinin kullanıldığını ve oyuncuyla sözleşme konusunda görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ