MENÜ

Mahmut Uslu: Şoför ölsün, futbolcular parçalansın isteniyor

Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu, Rize'den Trabzon'a dönerken, yaşadıkları silahlı saldırı sonrasında sert açıklamalarda bulundu.

Mahmut Uslu: Şoför ölsün, futbolcular parçalansın isteniyor

Mahmut Uslu yaşananlara tepki göstererek, "Söylenecek bir şey yok. Kimse bu işleri tahrik eden, 3 Temmuz'dan beri olayı bu noktaya getirenler hesap vermeli. Biz ne yapmışız? Ne yapmış bu çocuklar. Yakında bomba atacaklar" dedi.

Açıklamalarına devam eden Uslu, "Daha önce tarlalardan gidiyorduk, öyle mi yapmamız lazım? Biz buraya spor için geliyoruz, misafire böyle yapılır mı? Yerlere bakın kan revan içerisinde. Bizleri kimse sindiremez. Bunu herkes biliyor. Evimize gidiyoruz, neyin intikamını alıyorlar? Medyanın artık kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. Sadece idarecilere konuşarak düzelmez. 'Olay bitmiştir' deniyor, hala 'Kupayı alacağız, öyle yapacağız, böyle yapacağız' deniyor. Bundan sonra efendilik bizden gider. Herkes konuşarak bu hale geldi olay" diye konuştu.

'Biz artık susmayız'

Emniyet görevlileriyle tartışan Mahmut Uslu, "Güvenlik önlemini alacaksınız. Türkiye zor günlerden geçiyor. Biz sustuk, artık susmayız" dedi.

'Bu bizi öldürmeye yönelik hareketti'

Oldukça sinirli olan Mahmut Uslu, "Galatasaray eski başkanı olmak üzere kimseye cevap vermedik. Türkiye zor günler geçiriyor. Bu olay çok önemli. Bu şöförü öldürmeye yönelik hareket. Bu otobüs viyadükten geçiyor, şöför ölsün, futbolcular parçalansın isteniyor. 5 km önce, 'Bundan sonrası tehlikeli' dedim. Olanları gördük. Emniyet bunu bilmiyor mu? Kupa maçında adım başı polis vardı, şimdi neden yok? Sayın Başbakan da bu işlere bakıyordur heralde. Bu işleri siyasete sokmayız, biz spor yapmaya çalışıyoruz. Artık emniyetin, vilayetin dikkat etmesi gerekiyor" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ