MENÜ

"Mağlubiyeti hak etmedik"

Süper Lig'de sahasında Kayserispor'a 1-0 yenilen Gaziantepspor'un teknik direktörü Jose Couceriuo, hak etmedikleri bir sonuç aldıklarını düşündüklerini söyledi.

"Mağlubiyeti hak etmedik"

Jose Coucerio, karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında, zor bir maç olacağını bildiklerini, ilk yarıda yaptıkları bir hatada golü yemediklerini ancak aynı hatayı ikinci yarıda tekrar yapınca golü kalelerinde gördüklerini ifade ederek, "Golden sonra çok sayıda gol pozisyonumuz vardı. Ancak golü bir türlü atamadık. Kayserisppor agresif bir defans uyguladı. Yakaladığımız pozisyonlarda şansımız da yoktu" diye konuştu.

Haberin Devamı

Coucerio, karşılaşma sonrasında taraftarların stadı terk etmeyerek kendisini istifaya davet etmesine ilişkin bir soruya da, "İnanın biz onlardan fazla üzüntülüyüz. Tepkilerini anlıyorum" diye karşılık verdi.

Brezilyalı futbolcu Beto da, kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını ancak gol vuruşlarını yapamadıklarını söyledi. Beto, "Bu mağlubiyet için çok üzgünüz. İlerleyen maçlarda bunu telafi ederiz" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ