MENÜ

Maçın adamı Fenerbahçe!

Aykut Kocaman'ın öğrencileri dün akşam müthiş bir performans sergiledi. Alex yoktu, Baroni sahneye çıktı. Kaptan Emre tribünlerin hedefindeydi ama işine konsantreydi. Volkan yine hatasızdı. Sarı-Lacivertliler şampiyonluk yarışına devam etti

Maçın adamı Fenerbahçe!

Avni Aker Stadı’nda zafere uzanan Fenerbahçe’de herkes görevini başarıyla yerine getirdi. Kaleci Volkan’dan hücumdaki Bienvenu’ye kadar herkes dün akşam tek yürekti. Sarı-Lacivertliler’in vazgeçilmez ismi Alex sakatlığı nedeniyle yoktu ama vatandaşı Baroni, onun yokluğunu aratmadı. Brezilyalı oyuncu futboluyla ve attığı golle 90 dakikaya damgasını vurmayı başardı. Maç öncesi en çok konuşulan isimlerden biri de hiç kuşkusuz Emre Belözoğlu’ydu... Zokora ile yaşadığı gerginlik nedeniyle Bordo-Mavili taraftarların kendisine büyük tepki göstereceği biliniyordu, öyle de oldu. Korner atışları için köşe alanına gittiğinde tribünlerin yabancı madde yağmuruna tuttuğu Emre, sahada da rakip futbolcuların sert faullere maruz kaldı. Agresif kimliği, hakemlere karşı tavrıyla daha önce hep eleştirilen yıldız oyuncu, dün akşam yalnızca işine konsantreydi. Kaptanlık pazubandını da koluna geçiren başarılı oyuncu, iki kez kafasına gelen çakmaklar yüzünden saha kenarında tedavi edildi. Ayağında ağrılar olan Emre karşılaşmanın 84. dakikasında ise yerini Caner’e bıraktı.

Haberin Devamı

Kale emin ellerde

Aykut Kocaman’ın öğrencileri verilen görevi başarıyla tamamlarken, göze çarpan diğer bir isim ise kaleci Volkan Demirel’di. Önceki maçlarda olduğu gibi Trabzonspor’a karşı da kalesinde hatasız oynayan başarılı file bekçisi, galibiyette önemli rol oynayan isimlerdendi.

YORUM YAZ