MENÜ

Maaş değil yürek oynuyor: Ömer Bayram!

Muhteşem oyunuyla G.Antep maçının yıldızı olan 28 yaşındaki oyuncu, yıllık 400 bin euro garanti ücret alıyor. Ömer, geçtiğimiz sezon ise 500 bin euroya oynuyordu.

Maaş değil yürek oynuyor: Ömer Bayram!

Galatasaray Gaziantep'i deplasmanda 2-0 yenerek üzerindeki kara bulutları dağıtmasını bildi. Ömer Bayram, bu kritik karşılaşmaya attığı şık golün dışında enerjisiyle de damgayı vurdu. 2018-19 sezonun başında sol bek olarak Cim-Bom’a transfer edilen 28 yaşındaki oyuncu bu sezon orta sahada görev yapıyor. Ömer takımda en az kazanan isim olarak da dikkatleri üzerine çekiyor. 2018-19 sezonunda 500 bin euro yıllık ücret alan başarılı oyuncu bu sezon 400 bin euro garanti ücretle oynuyor. Ömer’in sözleşmesinde herhangi ek bir ücret de bulunmuyor.

Haberin Devamı

ÖMER FORMAYI KAPTI

Ömer, bu sezon Galatasaray forması altında 10 maçta 597 dakika sahada kaldı. 28 yaşındaki oyuncu 1 gol, 3 asist yaptı. Başarılı futbolcu sahada kaldığı her 149 dakikada takımı adına bir skor katkısı yapmış oldu. Ömer Bayram’ın Galatasaray ile olan sözleşmesi 2020-2021 sezonunun sonunda bitiyor. Sarı-Kırmızılılar, Ömer’in bonservisi için Akhisar’a 400 bin euro ödemişti. Galatasaray Teknik Direktörü Fatin Terim’in Ömer’in performansından çok memnun olduğu öğrenildi. Deneyimli çalıştırıcı, Ömer Bayram’a formayı vermeye devam edecek. Gaziantep maçında bu sezon ilk asistini yapan Emre Taşdemir de oynadığı etkili oyunla Terim’in gözüne girmeyi başardı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen 24 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Fatih Terim, genç sol bek ile yeniden sözleşme yapılmasını istiyor. Taşdemir G.Saray’dan yıllık 200 bin euro garanti ücret alıyor. Görüşmeler devre arasında başlayacak.

Haberin Devamı

Kaynak: Akşam

YORUM YAZ