MENÜ

Lyon - Beşiktaş CANLI ANLATIM

UEFA Avrupa Ligi'nde dev maç. UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, Lyon ile karşılaşıyor. Beşiktaş Lyon deplasmanından avantajlı bir skor alarak İstanbul'a dönmeyi istiyor. Çok büyük heyecanla beklenen Lyon - Beşiktaş canlı anlatım fanatik.com.tr'de. Maçta başlama düdüğü çaldı. Lyon - Beşiktaş maçı başladı.

Lyon - Beşiktaş CANLI ANLATIM

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş çok kritik Lyon maçına çıkıyor. Beşiktaş çok kritik maçta Lyon deplasmanında avantajlı bir skor alarak İstanbul'a dönmeyi hedefliyor. Çok büyük heyecanla beklenen Lyon - Beşiktaş canlı anlatım fanatik.com.tr'de olacak. Maçta başlama düdüğü çaldı. Lyon - Beşiktaş maçı başladı.

(ÖZET) Lyon-Beşiktaş maç sonucu: 2-1


Lyon - Beşiktaş CANLI ANLATIM


Lyon - Beşiktaş maçı başlar başlamaz canlı anlatımı haberimizde olacak.

Maçta ilk düdük çaldı.

Karşılaşma tempolu başladı. Beşiktaş 4. dakikada sol kanattan serbest vuruş kazandı. Talisca'nın kullandığı duran topta ceza sahası içinde Marcelo'nun şutunu kaleci güçlükle kornere çeldi.

Marcelo ile Beşiktaş ikinci defa net gol pozisyonuna girdi. 9.n dakikada kullanılan köşe vuruşunda Tosic topu ceza sahası içine indirdi. Topla buluşan Marcelo'nun kaleye yakın mesafeden vuruşu savunmadan sekti.

13. dakikada Lyon, Lacazette ile tehlikeli geldi. Ghezzal'ın derinlemesine pasında cea sahası sağ çaprazda topla buluşan Lacazette'in şutu yan ağlarda kaldı.

Babel'den harika gol!

15. dakikada Beşiktaş'ta Talisca yerde kaldı. Serbest vuruşu kullanan Talisca, Babel'e yerden çok güzel bir pas attı. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Babel'in şutu filelerle buluştu ve Beşiktaş 1-0 öne geçti.

Lyon'da Rafael, Adriano'ya arkadan yaptığı sert faul sonrası sarı kart gördü ve rövanş maçında cezalı duruma düştü. Beşiktaş'ta da Marcelo sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.

Lyon, 19. dakikada Ghezzal ile tehlikeli geldi. Sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada Fekir'in şutu üst direkten oyun alanına geri döndü.

Beşiktaş Lyon kalesinde duran toplarla etkili olmaya devam ediyor. 25. dakikada yine serbest vuruştan Lyon ceza sahasına yapılan ortada Marcelo topa vurdu ancak meşin yuvarlak auta gitti.

Maç yüksek tempoyla oynanırken ilk yarıda Beşiktaş'ta savunmada oynayan Marcelo, performansıyla dikkat çekti. Lyon'un kilit paslarını engelleyen Brzilyalı savunmacı, duran toplarda da Lyon kalesinde gol aradı.

Maçta ilk yarı sona erdi.

İkinci yarıya ev sahibi ekip Lyon başladı.

Talisca net golü kaçırdı!

Beşiktaş ikinci yarıya çok etkili başladı. 47. dakikada Siyah-Beyazlılar korner kazandı. Oğuzhan'ın kullandığı kornerde Lyon kalecisi boşa çıktı ve arka direkte Talisca topa kafa vurdu ancak top direk dibinden auta gitti.

Lyon'da 52. dakikada Ghezzal ve rafael oyundan çıktı ve yerine Cornet ile Jallet girdi. 58. dakikada Lacazette, Oğuzhan'a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.64. dakikada Lyon gole çok yaklaştı. Beşiktaş yarı sahasında topla buluşan Valbuena çalımlarla ceza sahası yayına girdi. uzaktan şutu direğin hemen yanından auta gitti.

Beşiktaş'ta Mitrovic oyundan çıktı ve yerine Necip uysal girdi. Lyon'da Fekir, hakeme aldatmaya yönelik harektinden dolayı sarı kart gördü.

Lacazette boş kaleye kaçırdı

70. dakikada Beşiktaş pas yaparken savunma günün başarılı isimlerinden Marcelo kritik bir top kaybı yaptı ve Lacazette kaleisnden ayrılan Fabri'yi çalımladı. Sağ tarafa açılan topa vuran Lacazette'in şutu yan ağlarda kaldı. 74. dakikada oyuna ikinci yarıda giren Jallet, Babel'e yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. Siyah-Beyazlılar2da kaptan Oğuzhan oyundan çıktı ve yerine Tolgay girdi.

Lyon 2 dakikada 2 gol attı

83. dakikada Lyon serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Valbuena'nın ortasında Tolisso topu ağlarla buluşturdu. Bu golden 1 dakika sonra Fabri inanılmaz bir hata yaptı ve Morel toğu filelere göndererek skoru 2-1 yaptı

Maç 2-1 sona erdi.



Beşiktaşlıların attığı torpil ve meşaleler Lyon'luları korkuttu

Tribünlerde üst katlarda bulunan Beşiktaşlı taraftarların alt bölümde yer alan Lyon taraftarlarının üzerine doğru torpil ve meşaleler atttığı ve Lyon taraftarının bunun üzerine tribünlerden aşağı inerek sahaya indiği öğrenildi. Fransız polisi de güvenliği sağlamak için saha içerisine girdi.

Lyon Başkanı Aulas, mikrofonu eline aldı ve...

Öte yandan Lyon Kulübü de olaylar ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. Kulüp açıklamasında, "Taraftarlar tribünün üst kısmından atılan meşaleler nedeniyle sahaya girdi." ifadesini kullandı. Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, gerginliği yatıştırmak ve taraftarların sahadan çıkmasını sağlamak için mikrofonu eline alarak anons yaptı.

UEFA'dan açıklama

Olaylardan kısa bir süre sonra UEFA resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yaparak mücadelenin gecikmeli olarak başlayacağını duyurdu.

Lyon - Beşiktaş CANLI ANLATIM


Fransa'da olaylar!


Fransa'da maçı bekleyen Beşiktaş taraftarına polis müdahele etti. Lyon-Beşiktaş karşılaşması öncesinde stat çevresinde Lyon taraftarları ile Beşiktaş taraftarları arasında gerginlik yaşandı.
Büyüyen olaylara birlikte hareket eden Fransız jandarması ve polisi müdahale etti. Olaylar sırasında bazı Beşiktaşlı taraftarların yüzleri kanlar içinde kaldı.

Lyon - Beşiktaş CANLI ANLATIM



Risk seviyesi en yüksek maç!


Türk futbolseverlerin fazlalığı nedeniyle Fransız emniyeti açısından bugünkü maç çok önem taşıyor. Lyon-Beşiktaş karşılaşması risk seviyesi en yüksek derece olan 4 koduyla nitelendirildi. Lyon’daki emniyet birimleri, yurtdışından gelen ve deplasman tribününden maçı seyredecek olan taraftarları toplu halde stada götürmeyi düşünse de farklı tribünlerden bilet alan Türkler’e karşı nasıl bir önlemde bulunulacağı merak konusu. Öte yandan yapılacak geniş çaplı aramalarda, siyasi içerikli pankartlar toplanacak.

Lyon-Beşiktaş maçı hangi kanalda oynanacak?


Lyon Stadı'nda oynanacak ve bugün saat 22:05'de başlayacak karşılaşma TRT 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı-grafikli anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

11'LER BELLİ OLDU

LYON: Lopes, Rafael, Mammana, Diakhaby, Morel, Tousart, Tolisso, Ghezzal, Fekir, Valbuena, Lacazette

Yedekler: Gorgelin, Yanga-Mbwia, Jordan Ferri, Jallet, Darder, Aouar, Cornet

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Mitrovic, Tosiç, Atiba, Oğuzhan, Babel, Talisca, Adriano, Cenk

Yedekler: Tolga, Atınç, Necip, Beck, Gökhan İnler, Tolgay Arslan, Ömer Şişmanoğlu

Haberin Devamı
YORUM YAZ