MENÜ

Lyon - Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Lyon-Barça hangi kanalda?)

Kadrosunda eski Galatasaraylı Denayer ve eski Beşiktaşlı Marcelo’yu bulunduran Lyon, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Lionel Messi’li Barcelona’nın karşısına çıkacak. Müsabakayı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Peki, Lyon - Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde.

Lyon - Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Lyon-Barça hangi kanalda?)

Eski Beşiktaşlı Marcelo Guedes ve eski Galatasaraylı Denayer’i bulunduran Lyon, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda İspanyol devi Barcelona’yı konuk edecek. Hakemimiz Cüneyt Çakır’ın yöneteceği karşılaşma öncesi ev sahibinde Rafael ile Gouri sakat, Nabil Fekir de kart cezalısı olduğu için Barça’ya karşı sahada olamayacak. Lionel Messi önderliğindeki Barça’da Arthur, Vermaelen ve Cillessen sakat. İki takım 6 kez karşılaştı, 4’ünü Katalanlar kazandı, 2 maç berabere sonuçlandı.

Haberin Devamı

Lyon - Barcelona maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fransa'nın Lyon şehrindeki OL Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma TSİ 23.00'te başlayacak. Mücadele, Beinsports 2’den naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

İlk 11'ler

Lyon: Lopes, Dubois, Marcelo, Denayer, Mendy, Ndombele, Auoar, Traore, Depay, Terrier, Dembélé

Barcelona: Ter Stegen, Roberto, Pique, Lenglet, Alba, Rakitic, Busquets, Vidal, Dembele, Messi, Suarez

Düdük Cüneyt Çakır'da

Müsabakayı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Halis Özkahya'nın dördüncü hakem olacağı karşılaşmada, Hollanda Futbol Federasyonundan Danny Makkelie Video Yardımcı Hakem (VAR), Jochem Kamphuis ise Video Yardımcı Hakem Asistanı (AVAR) olarak görev alacak. Cüneyt Çakır, bu karşılaşma ile 41. Şampiyonlar Ligi maçını yönetmiş olacak.

YORUM YAZ