MENÜ

Lyon avcıları!

Beşiktaş formasıyla bu sezon tam 21 gol atan Cenk Tosun, yarınki Lyon maçında Kara Kartal’ın en önemli hücum silahı olacak. CT23’e ek olarak bu maça özel olarak hazırlanan Anderson Talisca da hem frikiklerden hem de ceza alanı dışından yapacağı vuruşlarla Lyon’u yıkmaya çalışacak.

Lyon avcıları!

UEFA Avrupa Ligi’nde bütün planlarını kupa üzerine yapan Siyah- Beyazlılar, bu doğrultuda yarın akşam çeyrek final ilk maçında Lyon’la karşı karşıya gelecek. Fransız temsilcisiyle deplasmanda oynayacakları karşılaşmadan avantajlı bir skorla ayrılıp 20 Nisan’daki rövanşta taraftarı önünde turlamanın hesaplarını yapan Kara Kartal’da bu maç öncesinde takımın hücum bölgesinde görev yapan isimlerin formda görüntü sergilemesi teknik ekibi sevindiriyor.

Son olarak Süper Lig’de oynanan 4-3’lük Trabzonspor karşılaşmasında attığı golle bu sezon ligdeki skor sayısını 17’ye çıkaran Cenk Tosun, yarın akşamki maçta takımın 1 numaralı hücum silahı olacak. Avrupa Kupaları’nda 4 golü bulunan yıldız futbolcu, yarınki mücadelede de sahneye çıkıp takımına zaferi getirmek için çaba gösterecek.

Frikiklerde top onda

Ligde çıktığı üst üste 2 maçta da rakip fileleri frikikten sarsan Anderson Talisca, Lyon karşılaşmasında takımın bir diğer önemli hücum oyuncusu olacak. Teknik ekibin büyük beklentiler içerisinde bulunduğu Brezilyalı oyuncu, rakip ceza alanı çevresindeki tüm frikiklerde topun başına geçecek isim olacak. Talisca, ek olarak uzaktan sert vuruşlarıyla sık sık rakip kaleyi yoklayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ