MENÜ

Lukas Podolski'den Mesut Özil'e uyarı

Süper Lig'de Antalyaspor forması giyen Alman futbolcu Lukas Podolski, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelen Mesut Özil hakkında konuşurken yıldız futbolcuyu Türkiye futbolu hakkında uyardı.

Lukas Podolski'den Mesut Özil'e uyarı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil, tüm Avrupa'da olduğu gibi Almanya'da da geniş yankı uyandırırken Süper Lig'de Antalyaspor forması giyen Lukas Podolski, Mesut Özil transferini Bild'e değerlendirdi.

Haberin Devamı

Mesut Özil'in Türkiye'ye gelmesinden dolayı mutlu olduğunu belirten Podolski, ''Mesut'un Türkiye'de bizimle oynayacak olmasından çok sevinçliyim. Ligin kalitesini yükseltecek bir isim ve 32 yaş, hala üst düzey futbol oynamak için yeterli bir yaştır. Süper Lig'de kulüp başkanları taraftarı mutlu etmek için çoğu zaman ismi olan, yıldız futbolcular transfer eder. Ama Mesut, hem sportif hem de imaj olarak Fenerbahçe'yi yukarıya taşıyacaktır.'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Almanya Milli Takımı ve Arsenal'den eski takım arkadaşını Türkiye'deki futbol için uyarıda bulunan Podolski, ''Türkiye'de maçlar biraz kaotik geçiyor. Birçok faul oluyor ve sürekli bu kararlar tartışılıyor. Hakemler sürekli oyunu bölüyor, bu yüzden futbol çok az oynanabiliyor. 90 dakika içinde sadece 60 dakika futbol oynanıyor.'' diye konuştu.

Eski takımı Arsenal'i de eleştiren Alman futbolcu, ''Mesut'un Arsenal kariyerinin böyle bitmesi bir utanç. Onun oynamasına izin vermediler. Şimdi Mesut sevdiği işi tekrar yapacak ve futbol oynayacak.'' dedi.

YORUM YAZ