MENÜ

Lukas Podolski önce sevindirdi sonra kızdırdı

Malatya deplasmanında Fraport TAV Antalyaspor'a galibiyeti getiren gol yıldız futbolcu Lukas Podolski'den gelirken, Alman golcünün dün akşam oynanan Fenerbahçe, Galatasaray derbisine yönelik sosyal medya paylaşımları taraftardan eleştiri aldı.

Lukas Podolski önce sevindirdi sonra kızdırdı

Malatya deplasmanında Fraport TAV Antalyaspor'a galibiyeti getiren gol yıldız futbolcu Lukas Podolski'den geldi. Podolski, kırmızı beyazlı takımla ligdeki ilk golünü atarak Fraport TAV Antalyaspor taraftarını sevindirdi. Yıldız futbolcunun, dün akşam oynanan Fenerbahçe, Galatasaray derbisine yönelik sosyal medya paylaşımları ise taraftardan eleştiri aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın galibiyetine yönelik sevinç paylaşımlarına kırmızı beyazlı takımın taraftarı tepki gösterdi. Podolski de tepkiler üzerine bazı paylaşımlarını silerek, Fraport TAV Antalyaspor'un taraftarının gönlünü alacak mesaj yayımladı.

Podolski, paylaşımında "Bundan önce formasını giydiğim her kulüp gibi Galatasaray'ın da başarısı beni mutlu etti. Ancak bu durum benim Antalyaspor formasına hizmet ettiğim ve bundan büyük gurur duyduğum gerçeğini değiştirmez. Tam gaz yola devam" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ