MENÜ

Lukas Podolski, Inter'e imzayı atıyor

Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Arsenal'in Alman golcü Lukas Podolski, iddialara göre İtalyan devi İnter'le sözleşme imzalıyor. Yıldız oyuncunun gün içerisinde Milano'da sağlık kontrollerinden geçireceği öğrenildi.

Lukas Podolski, Inter'e imzayı atıyor

Uzun süredir Galatasaray’ın transfer gündemini işgal eden ve Arsenal’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Alman golcü Lukas Podolski ile ilgili gelen haberler Cim Bom’da şok etkisi yarattı. İtalya’nın saygın gazetelerinden La Gazetta dello Sport, Podolski’nin İtalyan devi İnter’le anlaşmaya vardığını, yıldız oyuncunun 24 saat içinde Milano’ya giderek sağlık kontrollerinden geçeceğini yazdı. Roberto Mancini’nin ısrarla istediği Alman golcünün, fizik olarak iyi olduğu ve İnter’in 6 Ocak’ta Juventus ile oynayacağı lig maçında da sahada olabileceği ifade edildi. Podolski transferinin satın alma opsiyonlu kiralık olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

Mancini sinyali vermişti

İnter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Podolski hakkında övgü dolu açıklamalar yaparak yıldız oyuncuyu kadrolarına katacaklarının sinyallerini vermişti. Alman oyuncuların İtalya’da her zaman iyi performans sergilediklerini dile getiren Mancini, “Podolski çok iyi bir oyuncu. O bir dünya şampiyonu. Ayrıca farklı pozisyonlarda da oynayabiliyor” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ