MENÜ

Luis Nani: Fenerbahçe benim ailem

Fenerbahçeli futbolcu Luis Nani, sarı-lacivertli takımı artık bir aile olarak gördüğünü söyledi.

Luis Nani: Fenerbahçe benim ailem

Portekiz Milli Takım kampından dönen ve 17 Kasım’daki doğum gününü Fenerbahçe’deki takım arkadaşlarıyla bugün kutlayan Nani, FB TV’ye yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe artık benim bir ailem" dedi.

Kendisinin birçok ailesi olduğunu vurgulayan Portekizli futbolcu, doğum gününü farklı şekilde kutlama fırsatı bulduğunu belirterek, "Milli takım uzun yıllardır benim bir ailem. Bir de kendi ailem var. Her ailemle tek tek kutlama yaptım bana sürprizler yaptılar. Bu sevgiyi ve sıcaklığı hissetmek çok güzeldi. Bu ailenin parçası olarak kendimi hissetmek beni her zaman memnun ediyor" diye konuştu.

Doğum gününü takım arkadaşlarıyla kutlamasının zorlu viraj öncesi kendisine ekstra güç verdiğini kaydeden Nani, "Umarım uzun yıllar birlikte doğum günleri kutlayabiliriz. Fenerbahçe’de ilk yılım olmasından dolayı da bu kutlama benim için önemliydi. Son derece mutluyum. Bu kutlama bana pozitif enerji verdi. Artık milli takım geride kaldı, önümüzdeki maçlara en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

‘Fener’de oyna Fransa’ya git!’

Mersin İdmanyurdu maçı

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacakları karşılaşmaya değinen Luis Nani, son maçlarda kendilerine galibiyeti getiren görüntüyü bu mücadelede de ortaya koymaları gerektiğini dile getirdi.

Mücadeleye devam ettiklerini belirten sarı-lacivertli futbolcu, şunları söyledi:


"Bu mücadeleye devam ederken, kazanacağımız maçlar; alacağımız galibiyetler bize her seferinde daha fazla güç verecek. Bu gücü aldıkça yolumuza daha iyi şekilde devam edeceğiz ve bu bizi her gün daha iyiye götürecektir. Özellikle son maçlarda galibiyet anlamında iyi bir görüntü sergiledik. Sahadan istediğimiz sonuçlarla ayrıldık. İsteğimiz galibiyetlere devam etmek. Biz kazandıkça iyi futbol da fazlasıyla gelecektir. Aldığımız her galibiyet iyi futbolu ve bir sonraki galibiyeti beraberinde getirecektir."

Bu arada Nani, doğum gününü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde takım arkadaşlarıyla kutladı. 29 yaşına giren Luis Nani’nin, teknik heyete ve takım arkadaşlarına, gerçekleştirilen organizasyondan dolayı teşekkür ettiği bildirildi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ