MENÜ

Lugano'nun unutamadığı Fenerbahçe anısı!

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Diego Lugano, 2011 yılında 14 milyon euro bedelle Paris Saint Germain'e transfer olmuştu. Uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen Uruguaylı futbolcu Fenerbahçe'den ayrılış sürecini anlattı.

O zamanlar Fenerbahçe'den sessiz bir şekilde ayrılmak istediğini ifade eden Lugano, "Ben duygularımı gerçekten çok derinden yaşayan bir insanım. O duygu selini o veda gününde yaşamak istemedim. Buna rağmen inanılmaz bir kalabalık yolcu etti." dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarının kendisini uğurladığı anlarını unutamadığını ifade eden Lugano, unutamadığını anısını anlattı.

Yaşadığının çok enteresan olarak nitelendiren Lugano, "İstanbul'dan ayrıldıktan sonra uçakta Paris'e indik, Charles de Gaulle Havalimanı'na. Havaalanında yürürken bir anda bir şarkı kulağıma geldi, 'Lay lay lay lay Fenerbahçe' diye. İnanamadım yani. Biraz daha yürüdükten sonra 'Alfredo Lugano Moreno' diye sesler duydum. Yine kulaklarımı şöyle bir yokladım. Çıkışa doğru yönelirken sesler yükselmeye başladı. Havaalanından çıktıktan sonra 100-150 kişiden oluşan Fenerbahçe taraftarı beni bekliyordu. Bana taksiye kadar eşlik ettiler omuzlarına aldılar. Tabi bu arada Fransızlar dışarıda bulunan insanlar ne olduğunu anlamadı. Bir taraftar nereye gideceğimi sordu. Merkeze gideceğimi söyledim. PSG'nin sportif direktörüyle görüşecektim. Taksiciye Fransızca anlattılar, hatta taksi paramı bile ödediler" diyerek Fenerbahçe'den ayrılırken unutamadığı anısını anlattı.

YORUM YAZ