MENÜ

Lucescu'ya büyük şok: tam 50 milyon $

Ukrayna'daki ortam nedeniyle Shakhtar Donetsk çalıştırıcısı Mircea Lucescu'nun 50 milyon dolar zararda olduğu belirtildi.

Lucescu'ya büyük şok: tam 50 milyon $

Mircea Lucescu tam anlamıyla felaketin kıyısına geldi. Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştırdıktan sonra Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımının başına geçen ve 11 yıldır buradan ayrılmayan deneyimli teknik adam tüm servetini kaybetmek üzere.

Rumen basınında '50 milyon dolar nasıl kaybedilir?' başlığıyla yer alan değerlendirmelere göre, sorun sadece takımdan ayrılıp ayrılmamayı değerlendiren Lucescu'nun, 50 milyon dolarlık yatırımını bırakıp gidememesi değil. Ukrayna'da 50 milyon dolarlık yatırım yapan Rumen çalıştırıcının bu yatırımlarının boşa çıkması.

Buna göre Mircea Lucescu'nun 11 yılda yaptığı yatırımlar neredeyse tamamen değersizleşti. Deneyimli teknik adamın parasını yatırdığı arsalar ve gayrimenkuller savaş nedeniyle değerini kaybetti ve artık para etmez bir hale geldi. Luce'nin 50 milyon dolarlık bir varlığı kaybetmek üzere olduğu belirtiliyor. Shakhtar'ın sahibi Rinat Ahmetov'un, bu sorunları çözeceği taahhütüyle Lucescu'ya yeni bir kontrat önerebileceğine dikkat çekiliyor.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ