MENÜ

Lucescu'dan Ukrayna'da bloke parası bulunduğu iddialarına cevap!

Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesi sonrası ülkesi Romanya'ya dönmek durumunda kalan Dinamo Kiev'in teknik direktörü Mircea Lucescu, Ukrayna bankalarında bloke 5 milyon doları bulunduğu haberlerine cevap verdi.

Lucescu'dan Ukrayna'da bloke parası bulunduğu iddialarına cevap!

Ukrayna'da Dinamo Kiev'i çalıştıran Mircea Lucescu, Rusya saldırılarının şiddetini artırması sonrası kulüp yönetiminin tavsiyesiyle ülkesi Romanya'ya dönmüştü. Romanya'ya dönen Lucescu'nun Ukrayna bankalarında bloke durumda bir parasının bulunduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Sport.ua'nın yer verdiği haberde Lucescu'nun Ukrayna bankalarında bloke durumda 5 milyon doları olduğu belirtildi. Aslında bu bloke sorununun 2016'da Shakhtar'dan ayrıldığında da gündeme geldiği ifade edildi. Çünkü Ukrayna hükümetinin bir sene içinde bir kişiye 500 bin dolardan fazla para çekme imkanı vermediği, bu yönde kısıtlama olduğu belirtilmişti.

Ukrayna basınının haberinde Dinamo Kiev Başkanı Ihor Surkis'in Lucescu'ya parasını çekmesi adına yardım sözü verdiği fakat savaş nedeniyle bu işlemin durduğu aktarılmıştı.

Lucescu'dan iddialara cevap!

Mircea Lucescu, gündeme gelen iddialara ülkesi basınından Gazeta Sporturilor'a yaptığı açıklama ile cevap verdi. Ukrayna'dan gelen oyunculara ülkesi Romanya'da yardımcı olmayı sürdüren Lucescu, "Uydurma. Ukrayna'daki herhangi bir bankadan alacak param yok" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ