MENÜ

Luce ‘hız'a güveniyor

Rumen teknik adam, kanatlardaki Marlos ve Taison ile orta sahadaki Alex Teixeira'yı hızlı bir şekilde Fenerbahçe savunmasının arkasında topla buluşturup gol arayacak.

Luce ‘hız'a güveniyor

Mircea Lucescu, rövanşı düşünerek Hoverla karşılaşmasında birçok as oyuncusunu dinlendirmişti. Birçok yıldızını kaybetse de Şampiyonlar Ligi’ne kalmak hâlâ Shakhtar için ‘olmazsa olmaz’. Başkan Akhmetov da bunu açık bir şekilde dile getirdi.

Her fırsatta, “Fenerbahçe ile eşleşmek istemezdim” diyen Mircea Lucescu, Sarı-Lacivertliler’i saf dışı bırakmak için tüm planlarını hazırladı. Rumen çalıştırıcının en büyük güvencesi takımının hızı! İlk maçta Fenerbahçe savunması, arkaya atılan toplarda büyük sıkıntı yaşamıştı. Ayrıca kanatlardan yapılan bindirmelerle de Shakhtar önemli pozisyonlar bulmuştu.

Bekler destek verecek

Luce, rakibi yine aynı taktikle vurmayı planlıyor. Kanatlardaki Marlos ve Taison ile orta sahanın önünde görev yapan Alex Teixeira, ani deparlarla defansın arkasına sarkarak rakip kalede tehlike yaratacak. Beklerde oynayan Srna ve Azavedo da sık sık ileri çıkarak Fenerbahçe savunmasının dengesini bozmaya çalışacak. Lucescu savunmada ise Nani’ye yakın markaj markaj uygulayıp Sarı-Lacivertliler’in kontrataklardaki etkinliğini azaltmaya çalışacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ