MENÜ

Lucas Lima'ya transfer teklifi kapıda

Jean Mota’nın ardından sol bek için bir isim daha listeye girdi. Fenerbahçe’nin, Fransa’nın Nantes takımında forma giyen Brezilyalı futbolcu Lucas Lima’yı kadrosuna katmak adına devre arasında resmi teklifte bulunacağı belirtildi.

Lucas Lima'ya transfer teklifi kapıda



İtalya’nın önde gelen futbol sitelerinden Tuttomercatoweb.com’un haberine göre sol bek arayışı içinde olan Fenerbahçe’nin listesindeki isimlerden biri de, Fransa’nın Nantes takımında
forma giyen Lucas Lima olduğu öğrenildi.

Daha önce Santos’ta oynayan Brezilyalı Jean Mota ile de ilgilenen Sarı-Lacivertliler’in, Lima konusunda oldukça istekli olduğu vurgulandı. İki sezon önce Portekiz takımı Arouca’dan transfer edilen Lima’nın sözleşmesi 2020’de sona eriyor. 26 yaşında olan Brezilyalı oyuncu, sol bekte savunmanın yanı sıra hücuma da önemli katkıda bulunuyor.

Alınabilir raporu verildi
Sol ayağını da son derece iyi kullanan tecrübeli futbolcu, uzaktan şutlarda da son derece etkili bir isim. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın da izleme ekibine izlettirdiği ve şartların oluşması halinde alınabilir raporu verdiği Sambacı için devre arasında resmi teklifin kulübüne yapılması bekleniyor.

Alınan bilgiye göre Kanarya’nın bu oyuncu için sezon sonu satın alma opsiyonlu kiralık formülünü devreye sokacağı bildirildi.

2017 yılının en pahalı transferleri

Haberin Devamı
YORUM YAZ