MENÜ

Lucas Lima, Fenerbahçe'ye kaldı

Lucas Lima’nın Barcelona ile anlaştığı öne sürülmüştü. Ancak Neymar konusunda yaşanan gelişmeler, Fenerbahçe’nin ekmeğine yağ sürdü!

Lucas Lima, Fenerbahçe'ye kaldı

Lucas Lima’nın Barcelona ile anlaştığı öne sürülmüştü. Ancak Neymar konusunda yaşanan gelişmeler, Fenerbahçe’nin ekmeğine yağ sürdü! Lima’nın haklarını elinde bulunduran Neymar’ın babası, oğlunun PSG’ye transferini engellemesi nedeniyle Barcelona’yla köprüleri attı.

Bundan 1 ay öncesine kadar Lucas Lima’nın Fenerbahçe’ye transfer olması adeta hayale dönüşmüştü. Çünkü Barcelona, Sambacı’yla boşa çıkacağı ocak ayından itibaren geçerli olacak 4.5 yıllık anlaşma sağlamıştı. Ancak Neymar’ın PSG’ye transfer olmak istemesiyle başlayan süreç, bir anda Fenerbahçe’yi avantajı konuma getirdi.

İki taraf da vazgeçti

Yıldız futbolcunun babası, PSG ile anlaşan oğlunun bu transferinde zorluk çıkaran Barcelona ile köprüleri attı. Taraflar daha önce de Neymar’ın Barça’ya transferi sürecinde yaşanan usulsüzlükler nedeniyle mahkemede karşı karşıya gelmişti. Yaşanan bu gelişme, Lima’nın İspanyol devine transferinin de önüne geçti. Çünkü 27 yaşındaki oyuncunun hakları, Neymar’ın babası Neymar Santos Sr.’de! Bu nedenle hem Barcelona transferden vazgeçti, hem de Neymar Santos Sr. Lima’nın Barça’ya imza atmasının önüne geçti.

İnter de istiyor

Lucas Lima konusunda Fenerbahçe’nin bir diğer büyük avantajı ise oyuncuyu hemen kadrosuna katmak istemesi. Brezilyalı yıldızla ilgilenen bir başka takım olan İnter, sözleşmesinin biteceği ara transfer dönemini bekliyor. Lima’nın kulübü Santos için ise oyuncusunu bedavaya kaptırmak adeta felaket olacak.

Santos satmak zorunda

Çünkü Siyah-Beyazlılar, Lima’nın bonservisinin sadece yüzde 10’una sahip. Eğer oyuncuyu satamazlarsa, bonservisin yüzde 80’ini elinde bulunduran Doyen Sports şirketine 9 milyon TL ödemek zorunda kalacak! Bu nedenle Santos oyuncuyu bir şekilde satıp en azından bu rakami ödemekten kurtulmak istiyor.


Ben Arfa karmaşası


Alvaro Negredo Beşiktaş'ta!


ÖZET | Başakşehir - Club Brugge maç sonucu: 2-0

Haberin Devamı
YORUM YAZ