MENÜ

Loris Karius: ''Gurur duyulacak bir performans gösterdik''

Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius, 2-2 biten Konyaspor maçının açıklamalarda bulundu. Gösterdikleri performanstan dolayı gurur duyduğunu belirten Karius, "Bence bu akşam gurur duyulacak bir performans gösterdik. 10 kişi kaldık, geri düştük ama 10 kişiyle de elimizden geleni yaptık.'' diye konuştu.

Loris Karius: ''Gurur duyulacak bir performans gösterdik''

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasının kapanış maçında Beşiktaş, Konyaspor'a konuk oldu. Nefesleri kesen mücadele 2-2'lik eşitlikle sona ererken Siyah Beyazlı ekibin Alman kalecisi Loris Karius, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Performanslarından dolayı gurur duyduklarını belirten Karius, ''Bu akşam gurur duyulacak bir performans gösterdik. 10 kişi kaldık, geri düştük ama 10 kişiyle de elimizden geleni yaptık. Eksik olan üç puanı alabilmek ama ne yazık ki başaramadık.'' dedi.

Haberin Devamı

Karius'un açıklamaları şu şekilde:

"Bence bu akşam gurur duyulacak bir performans gösterdik. 10 kişi kaldık, geri düştük ama 10 kişiyle de elimizden geleni yaptık. Eksik olan üç puanı alabilmek ama ne yazık ki başaramadık. 10 kişiyle herkes çok iyi mücadele verdik, gurur duyulacak bir performanstı."

"Maç içinde hakem kararlarını değiştiremezsiniz, onlarla başa çıkmanız gerekir. Hakem ilk pozisyonda VAR'a da gidip el ve kırmızı kart dediyse yapacak bir şey yok ama ikinci penaltı bana göre biraz ucuzdu. Sonrasında da direncimiz kırılmadı, inancımızı kaybetmedik."

YORUM YAZ