MENÜ

Londra'da hedef madalya

Milli atletler Ramil Guliyev ve Jak Ali Harvey, İngiltere’ nin başkenti Londra’da 4-13 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Atletizm Şampiyonası hakkında açıklamalarda bulundu. İkili, Türkiye’yemadalya ile dönmek istediklerini söyledi.

Londra'da hedef madalya

İngiltere’nin başkenti Londra’nın ev sahipliği yapacağı Dünya Atletizm Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek sporcularımızdan Ramil Guliyev ve Jak Ali Harvey, organizasyon hakkında konuştu. 23. Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda gümüş, Rio Olimpiyatları’nda final, 4. İslami Oyunları’nda altın madalya kazanan milli atlet Guliyev, “İnşallah orada iyi derece elde ederiz. Londra’dan kendimden başarılı sonuçlar bekliyorum ve madalya kazanmayı çok istiyorum. Kazanmak için her şeyi yapacağım. İnşallah ülkeye zaferle döneceğim” ifadelerini kullandı.

‘Final yapacağız’

Londra’da final koşacağını ve madalya için sonuna kadar mücadele edeceğini belirten Jamaika asıllı rekortmen atlet Jak Ali Harvey de, “Bu yıl daha iyi dereceler bekliyoruz,
mücadele edeceğimiz çok yarış var. Öncelikle bayrak takımında finali görmek istiyoruz. Belki madalya da kazanabiliriz. Bireysel olarak da iyi derece elde etmek istiyorum”
açıklamasını yaptı. Milli sporcu Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da geçen yıl yapılan 23. Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda erkekler 100 metre finalinde 10.07’lik
derecesiyle gümüş madalya kazanmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ