MENÜ

Lol'un yeni şampiyonu Hiçlik'in kızı Kai'Sa

League of Legends'ın daha önceden nişancı olacağını duyurduğu yeni şampiyonun adı  belli oldu. League of Legends'ın 140. şampiyonunun adı Hiçlik'in kızı Kai'Sa.

Lol'un yeni şampiyonu Hiçlik'in kızı Kai'Sa

Uzun zamandır nişancı şampiyonu eklemeyen Riot Games, böylelikle League of Legends oyununa bir nişancı daha kazandırmış oldu.
İşte yeni nişancı şampiyon Kai'Sa'nın yetenekleri.
PASİF: İkinci Deri
Kai’Sa'nın normal saldırıları rakiplerini plazmayla işaretleyerek, giderek artan ilave büyü hasarı verir. Üst üste yapılan birkaç saldırıdan sonra plazma patlar ve hedefin eksik can miktarına bağlı olarak anlık hasar verir.
Yakındaki takım arkadaşlarının verdiği hareketsiz bırakan etkiler, rakibe plazma yükü ekler.
Yaşayan Silah:
Kai’Sa'nın ortak yaşamlı zırhı onun seçtiği savaşma tarzına uyum sağlayarak, yeteneklerine dükkân eşyalarının ve tecrübe seviyesinin verdiği kalıcı niteliklere göre evrim geçirtir.
Q: ICATHIA YAYLIMI
Kai’Sa çevresindeki rakiplere eşit olarak dağılan çok sayıda atış yapar. Aynı hedefe birden fazla atış isabet ederse hedef biraz daha az hasar alır.
Yaşayan Silah:
Yeteri kadar ilave saldırı gücü birikince Icathia Yaylımı çok daha fazla sayıda atış yapar.
W: HİÇLİK TOPU
Kai’Sa isabet ettiği ilk rakibi açığa çıkararak ona büyü hasarı ve plazma yükü veren bir Hiçlik enerjisi ışını ateşler.
Yaşayan Silah:
Yeteri kadar ilave yetenek gücü biriktiğinde Hiçlik Topu daha fazla hasar verir ve bir şampiyona isabet ederse bekleme süresinin bir kısmı iade edilir.
E: GÜCÜN SINIRI
Kai’Sa güç toplayarak hareket hızını kısa bir süre için arttırır fakat saldırıda bulunamaz. Gereken enerjiyi topladıktan sonra en büyük silahlarını çıkararak saldırı hızını birkaç saniyeliğine arttırır.
Normal saldırılar, Gücün Sınırı'nın bekleme süresini azaltır.
Yaşayan Silah:
Yeteri kadar ilave saldırı hızı birikince Gücün Sınırı güç toplarken kısa süreliğine gerçek görüş sağlar.
R: ÖLÜMCÜL DÜRTÜ
Kai’Sa, plazma ile işaretlediği bir şampiyonun yakınlarında bir noktaya doğru çok yüksek hızla atılır. Bu atılış uzun menzillidir. Hedefine vardığında, kısa süreliğine hasar soğuran bir kalkan kazanır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ