MENÜ

Lokomotiv Kuban-Darüşşafaka maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Darüşşafaka, 7DAYS EuroCup final serisi ilk maçında bu akşam deplasmanda Lokomotiv Kuban ile karşılaşacak. Peki, Lokomotiv Kuban-Darüşşafaka maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de...

Lokomotiv Kuban-Darüşşafaka maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Darüşşafaka Basketbol Takımı, 7DAYS EuroCup final serisi ilk maçında deplasmanda Lokomotiv Kuban ile karşı karşıya gelecek. Toplamda iki galibiyete ulaşacak ekibin sezonu 7DAYS EuroCup şampiyonu olarak tamamlayacağı seride ikinci maç, 13 Nisan Cuma günü Darüşşafaka’nın ev sahipliğinde İstanbul’da Volkswagen Arena’da saat 20.15’te oynanacak.

Lokomotiv Kuban-Darüşşafaka maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Krasnodar kentinde oynanacak müsabaka, TSİ 20.00’de başlayacak ve Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak...

İki maçın ardından seride eşitlik olması durumunda, şampiyonu belirleyecek son müsabaka 16 Nisan Pazartesi günü TSİ 20.00’de Krasnodar’da yapılacak.

7DAYS EuroCup'ta sezonu şampiyon tamamlayacak ekip, gelecek sezon THY Avrupa Ligi’ne katılım hakkını da elde edecek.

"Tarihe geçen bu final yolculuğunu şampiyonluk ile taçlandırmak istiyoruz"

Darüşşafaka'da başantrenör David Blatt, zorlu mücadele öncesi görüşlerini aktardı. Serinin en iyiyi belirleyeceğini aktaran Blatt, "Çok sıkı bir çalışma sonucu sahaya yansıyan üst düzey performanslar her iki takımı da EuroCup finallerine götürdü. Bu yolculuğun sonunda en iyi takımın kim olduğunu herkesle birlikte göreceğiz. Lokomotiv Kuban, kaliteli kadrosu ve başarılı koçları ile harika bir sezon geçirdi. Biz ise Darüşşafaka olarak şimdiden tarihe geçen bu final yolculuğunu şampiyonluk ile taçlandırmak istiyoruz." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ