MENÜ

Lizbon'a hücum

Fenerbahçe taraftarlarının aklı fikri Benfica ile 2 Mayıs'ta oynanacak rövanş maçında... Sarı-Lacivertliler, Estadio da Luz Stadı'nda kendilerine ayrılacak 3 bin 500 biletten birine sahip olabilmek için harekete geçmiş durumda

Lizbon'a hücum

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında Benfica’yı 1-0 yenerek rövanş için avantaj sağlayan Fenerbahçe’de gündem Lizbon’daki rövanş... 65 bin kişilik Estadio da Luz Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı tribünden izleyecek 3 bin 500 kişi arasında bulunmak isteyen Sarı-Lacivertliler harekete geçti. 2 Mayıs’taki tarihi karşılaşma öncesi işi sıkı tutan 12. adam, bilet için kulübe başvurularda bulunmaya başlarken, Benfica tribününe de göz dikti! Özellikle yurt dışında yaşayan Fenerbahçe taraftarlarının, bilet sayısının kısıtlı olması nedeniyle Portekizliler’in biletlerini satın almanın planlarını yaptığı öğrenildi.

Biletix şoku!

Bu arada önceki günkü Benfica maçının biletlerini Biletix’ten alan Sarı-Lacivertliler’in büyük sıkıntı yaşadığı ortaya çıktı.
Talepte bulunanların, Biletix’in banka hesabına para yatırmalarına rağmen iletişim ağındaki sorun nedeniyle biletlerinin ellerine geçmemesi kriz yarattı. Banka dekontu bulunan taraftarların maç öncesi stada gelip tepki gösterdiği öğrenildi. Maç saatine kadar sıkıntı giderilirken, siteye aşırı yüklenmeden dolayı yaşanan sorundan sonra Biletix’te başlatılan yeni uygulamanın tekrar gözden geçirileceği bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ