MENÜ

Liverpool'da mutlu son

Haftalar öncesinden şampiyonluğunu ilan eden Liverpool, kupasını aldı. Jürgen Kloop önderliğinde muhteşem bir zafere ulaşan Kırmızılar, 30 sene sonra mutlu sona ulaştı. Liverpol, son haftada Newcastle'ı yenerse ligi 99 puanla şampiyon olarak tamamlayacak

Liverpool'da mutlu son

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, hasrete son verdi. Bitime 7 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Kırmızılılar, 37. hafta mücadelesinde Chelsea karşısında alınan 5-3'lük zaferin ardından da kupasına kavuştu. Efsanevi Anfield Stadı'nda kaptan Jordan Henderson, 30 yıl sonra gelen şampiyonluğu kupasını kaldırırken, oyuncular ve teknik ekip içerisinde de büyük bir coşku vardı. Öylesine bir sevinç yaşandı ki başta menacer Jürgen Klopp olmak üzere herkes sosyal mesafe kurallarını unuttu.

Haberin Devamı

Kloop'un şampiyonluk yorumu

Liverpool’un menaceri Kloop, şampiyonluk kupasının alınmasından sonra ise şunları söyledi: "Bizi siz şampiyon yaptınız. Çok teşekkür ediyorum. Hepimiz bunu kutlamalıyız. Bu başarıyı birlikte kutlamalıyız. Bu b*ktan virüs gittiğinde parti yapmaya hazır olun." Öte yandan tecrübeli teknik adam Merseyside ekibine ilk geldiğinde, "Lig şampiyonluğu için 20 yıl beklemeyiz ama 4 yıl sonunda kazanacağımıza inanıyorum" demesinin ardından 5 sene geçti. Kloop, 1 yıl geç de olsa verdiği sözü tuttu.

YORUM YAZ