MENÜ

Liverpool'da Mohamed Salah belirsizliği! Arsenal maçında oynayacak mı?

İngiltere Premier Lig'de Liverpool'un Brighton'ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada sakatlanan Mısırlı yıldız Mohamed Salah'ın durumu belirsizliğini koruyor. Antrenmana çıkmayan yıldız futbolcu, takımının Arsenal ile oynayacağı maçta forma giyemeyebilir.

Liverpool'da Mohamed Salah belirsizliği! Arsenal maçında oynayacak mı?

İngiltere Premier Lig'de Liverpool'un Brighton'ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada sakatlanan Mısırlı yıldız Mohamed Salah'ın durumu belirsizliğini koruyor.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 65. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edmeyen Salah, İngiliz basınında yer alan habere göre takımının Pazartesi günü gerçekleştirdiği antrenmanına çıkmadı.

Liverpool'dan yıldız futbolcunun sakatlığı ile ilgili resmi bir açıklama henüz bulunmazken, Salah'ın takımının Arsenal ile oynayacağı maçta forma giyememe olasılığı bulunuyor.

Jürgen Klopp'tan açıklama

Brighton maçının ardından Salah'ın sakatlığı hakkında konuşan Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp, "Ciddi olmadığını düşünüyor ama Mo Salah yere oturduğunda bir şeylerin yüzde 100 doğru olmadığını görebilirsiniz. Şut atmak istedi ve bence ayağı biraz fazla gerildi. Durumunu görmemiz gerekiyor." sözlerini dile getirmişti.

Bu sezon İngiliz ekibi ile 35 maça çıkan Salah, 28 gol ve 10 asistlik performans göstermişti.

Haberin Devamı

YORUM YAZ