MENÜ

Liverpool'da kalacak mı? Ozan Kabak'tan transfer açıklaması

Liverpool'daki geleceği belirsizliğini koruyan milli futbolcu Ozan Kabak, transferiyle ilgili konuştu. İngiliz devinde kalmak istediğini belirten 21 yaşındaki futbolcu, bu konuyşa ilgili henüz teknik direktör Jurgen Klopp'la iletişime geçmediklerini dile getirdi.

Liverpool'da kalacak mı? Ozan Kabak'tan transfer açıklaması

Liverpool'daki geleceği her geçen gün daha fazla konuşulan ve Kırmızılar'da kalıp kalmayacağı merak konusu olan milli futbolcu Ozan Kabak, transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İngiliz basına konuşan 21 yaşındaki futbolcu, "Bu beş ay kariyerim, kişiliğim için çok değerli oldu. Çok iyi insanlarla, çok iyi futbolcularla tanıştım. Liverpool'da kalmak istiyorum. Antrenmanda bile futbolunuzu geliştiriyorsunuz. Evet, kalıp kalmasam da bu beş ay benim için çok iyi geçti diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Klopp henüz geleceğim hakkında bir şey söylemedi"

Haberin Devamı

Açıklamalarında teknik direktör Jurgen Klopp'a da değinen Ozan, "Klopp henüz geleceğim hakkında bir şey söylemedi. Şu ana kadar bu konu hakkında konuşmuyoruz. Önümüzdeki sezon ne olacağını göreceğiz, ancak her ne olursa olsun bundan gerçekten keyif aldım ve herkesin benim için yaptıklarını takdir ediyorum" dedi.

Ozan için Leipzig iddiası

Son günlerde Avrupa basınında Liverpool'un Ozan Kabak'ın 18 milyon sterlinlik satın alma opsiyonunu kullanmayacağı ve Alman ekibi Leipzig'e transfer olacağı yönünde haberler yer alıyordu.

YORUM YAZ