MENÜ

Liverpool'da kalacak mı? Jurgen Klopp'tan Ozan Kabak açıklaması

Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp, milli futbolcumuz Ozan Kabak'ın takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili kararı henüz vermediğini ve genç futbolcunun geleceğinin son maçın ardından belli olacağını dile getirdi.

Liverpool'da kalacak mı? Jurgen Klopp'tan Ozan Kabak açıklaması

Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp, milli futbolcumuz Ozan Kabak'ın takımdaki geleceğiyle ilgili henüz karar vermediğini söyledi.

Haberin Devamı

Klopp genç yıldız ile ilgili, "Ozan harika bir iş çıkardı. Şimdiden harika deneyime sahip genç bir oyuncu olduğunu unutmamak gerekiyor. Farklı kulüplerde oynadı, Türkiye'den Almanya'ya çok genç yaşta gitti. Almanya'da zor koşullardaki iki kulüpte oynadı" ifadelerini kullandı.

"Son maçtan sonra karar vereceğiz"

Tecrübeli teknik adam sözlerine, Ozan'ın adapte olması biraz zaman aldı ama bizim için süper şeyler yaptı. Kaç maç çıktığını bilmiyorum ama Leipzig'e karşı [Şampiyonlar Ligi'nde] inanılmazdı, Leipzig'in ne kadar iyi olabileceğini biliyorduk. Gelecek hakkında bundan sonra konuşacağız ve son maçtan sonra karar vereceğiz. Açıkçası bunun için yeterince zaman var, bunun hakkında söylenecek başka bir şey yok" seklinde sürdürdü.

Haberin Devamı

Kalmak istediğini söylemişti

Milli yıldızımız Ozan Kabak geçtiğimiz gün İngiliz basınına verdiği röportajda Liverpool'da kalmak istediğini açıklamıştı.

YORUM YAZ