MENÜ

Liverpool'da Jürgen Klopp tarih yazıyor

Liverpool’a geçen sezon Devler Ligi finali oynatan Jürgen Klopp, takımıyla Premier Lig’de sezona muhteşem girdi. Son olarak Leicester City’yi 2-1 mağlup eden Liverpool, 27 yıl aradan sonra ligde ilk 4 maçını da kazanmayı başardı.

Liverpool'da Jürgen Klopp tarih yazıyor

Son 2 sezondur teknik direktör Jürgen Klopp önderliğinde eski günlerine geri dönmeyi başaran Liverpool, bu sezona harika bir başlangıç yaptı.

Haberin Devamı

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan, bu yıl da İngiltere Premier Lig’e harika bir giriş yapan Kırmızılar, 2-1 kazandığı Leicester City karşılaşmasıyla 27 yıl sonra ilk kez lige 4’te 4 galibiyetle başladı.

Liverpool’un golleri 10. dakikada Sadio Mane, 45’te ise Roberto Firmino’dan gelirken, Leicester’in tek sayısı ise 63’te Alisson’un büyük hatasında Ghezzal’ın ayağından geldi.

Chelsea de kazandı: 2-0

Yeni hocası Maurizio Sarri ile birlikte uçuşa geçen Chelsea, Premier Lig’de oynadığı 4. maçtan da galip ayrıldı. Mavililer, sahasında konuk ettiği Bournemouth’u, 72. dakikada Pedro, 85’te ise Eden Hazard’ın golleriyle 2-0 mağlup etti.

Milli futbolcumuz Cenk Tosun’un ilk 11’de forma giydiği maçta Everton, Huddersfield ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Konuk ekip 34’te Billing’le öne geçti, 2 dakika sonra Dominic eşitliği sağladı.

Haberin Devamı

Premier Lig’de alınan diğer sonuçlar ise şöyle:

Brighton-Fulham: 2-2,

C.Palace-Southampton: 0-2

West Ham-Wolves: 0-1

M.City- Newcastle: 2-1.

YORUM YAZ