MENÜ

Liverpool'a 3 gol yetmedi: 3-1

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Liverpool, Zenit'i 3-1'le geçti. Liverpool'a galibiyeti getiren golleri, Luis Suarez (28, 59) ve Joe Allen (43) kaydetti. İlk maçı 2-0 kaybeden Kırmızılar'a bu skor yetmedi ve Liverpool, Avrupa Ligi'ne veda etti.

Liverpool'a 3 gol yetmedi: 3-1

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Liverpool, evinde Zenit'i konuk etti. İlk maçı Rusya'da 2-0 kaybeden Kırmızılar, Anfield Road'ta 3-1 kazanmasına karşın turu geçmeyi başaramadı.

Suarez de kurtaramadı


Karşılaşmanın ilk yarısında üç gol vardı. Perdeyi, 19. dakikada Hulk açtı ve Zenit bu golle 1-0 öne geçti. 28. dakikada frikikten nefis bir şut çıkaran Luis Suarez, mücadeleye eşitliği getirdi. Zenit, 43. dakikada Joe Allen'in golüne de engel olamayınca ilk yarıyı 2-1 geride kapattı. İkinci yarıya da iyi bir başlangıç yapan Liverpool'da Luis Suarez, kazanılan serbest vuruş sonrası bir kez daha topun başına geçti. Urugaylı golcü, ceza sahası dışından yine harika bir gole imza attı ve skoru 3-1'e getirdi. Bu golle tur için umutlanan ev sahibi, kalan dakikalarda gol bulamayınca Avrupa Ligi'ne veda eden taraf oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ