MENÜ

Liverpool tarihine geçti! Jurgen Klopp'a servet

Bugün İngiliz gazetelerinin çoğu spor manşetlerini üç yıllığına 21 milyon sterlinlik rekor ücretle Liverpool'a gelen Borussia Dortmund'un eski teknik direktörü Jurgen Klopp'a ayırdılar.

Liverpool tarihine geçti! Jurgen Klopp'a servet

48 yaşındaki Alman hoca için gazete başlıkları şöyle:

The Sun gazetesi "Bay Mültimilyoner. Klopp 21 milyon sterlinlik rekor imzayı attı " manşetli haberinde Alman hocanın, sezonuna 7 milyon sterlin alarak Liverpool tarihindeki en pahalı teknik direktörü" olduğuna dikkat çekti. Üç yıllığına imza atan Jurgen Klopp Merseyside'a karısı Ulla ve oğlu Marc ile özel uçakla geldi ve Hope Street oteline gider gitmez Liverpool'un sahibi Fenway Sports Grubu'nun Başkanı Tom Werner ile biraraya geldi.

Klopp'un Dortmund'da birlikte çalıştığı Zeljko Buvac ve Gary McAllister'in de Almanya'da son antrenmalarını yaptırdıkları ve Merseyside'a gidecekleri öğrenildi. Müşterek bahisçiler şimdiden Klopp'un yönetiminde Liverpool'un kupa alacağına bire 5 şans veriyorlar.

İ gazetesi spor sayfasındaki "Liverpool sezonuna 7 milyon sterlin Klopp'a vermek için banka rekoru kırdı" manşetli haberinde Alman teknik direktörün Anfield tarihinde en fazla para ödenen teknik direktör olduğunu vurguladı.

The Times gazetesi "Klopp Liverpool'un 25 milyon sterlinlik adamı" manşetli haberinde Alman Teknik Direktörün Liverpool'a 25 milyon sterline geldiğine dikkat çekti.

Daily Mirror ise spor sayfasındaki "Kim Milyoner olmak istiyor" manşetli haberinde Klopp'un Liverpool'u Avrupa futbolunun zirvesine taşırsa yılda 7 milyon sterlin cebe atacağına işaret etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ