MENÜ

Liverpool sonunu getiremedi: 1-1

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Liverpool, kendisi için kritik önemi olan karşılaşmada Lyon'da 2 puanı son dakikada yediği golle bıraktı.

Liverpool sonunu getiremedi: 1-1

Şampiyonlar Ligi 1 ay sonra Liverpool'suz yoluna devam etmek zorunda kalabilir. Gruplarda oynanacak iki maç kala Liverpool, Lyon deplasmanında 2 puanı bırakarak, grup ikincisi Fiorentina'nın 5 puan gerisine düştü. Bu sezon hiçbir kulvarda başarılı bir gidişat yakalayamayan Benitez'in öğrencileri, ilk yarıda Voronin'in kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen faydalanamadığı pozisyon dışında Fransa'da da oldukça etkisizdi. Liverpool'u kalesinden maç boyunca uzak tutmayı başaran Lyon'u geriye düşüren gol ise, Benitez ile yıldızı bir türlü barışmayan ve yedek kulübesinin müzmin ismi olan Babel'in 25 metrelik şutundan geldi. Hollandalı'nın harika golüyle öne geçen Liverpool, kalesini sadece 10 dakika daha gole kapalı tutabildi. Uzatma dakikalarının son anlarında defansın arkasına sarkan Arjantinli Lopez, saniyelik fırsatı kaçırmadı ve Lyon'un üst üste 7. defa bir üst tura çıkmasını garantileyen golü kaydetti.

Haberin Devamı

E Grubu'nda Lyon 10 puanla grubun zirvesinde ve ikinvci turu garantilemiş durumda. Liverpool ise sadece 4 puana sahip ve 9 puana sahip Fiorentina'yı geçip üst tura kalabilmesi için büyük çapta bir mucizeye ihtiyacı var.

LYON 1-1 LIVERPOOL

YORUM YAZ