MENÜ

Liverpool, İnter ve Roma Uğurcan Çakır'ı takip ediyor

A Milli Takımımız’ın yeni 1 numarası Uğurcan Çakır, yıldız gibi parlıyor. Liverpool’un ilgisi, İngiliz basınında bile gündem olurken, İtalya’nın iki dev ekibi İnter ve Roma da 24 yaşındaki file bekçisini takip ediyor.

Liverpool, İnter ve Roma Uğurcan Çakır'ı takip ediyor

Geçen sezondan bu yana Avrupa kulüplerinin radarındaki Uğurcan Çakır, A Milli Takım performansıyla iyice vitrine çıktı. Hollanda maçında Depay’ın penaltısını kurtaran Uğurcan, Norveç mücadelesinde de rakip forvetlere geçit vermedi. Özellikle İngiliz kulüplerinin yakından ilgilendiği Uğurcan, Ada basınında konuşulmaya başlandı.

Haberin Devamı

Daily Express, Liverpool scoutlarının (izleme ekibi) Uğurcan’ı canlı olarak izlediğini vurgularken, The Sun ise “Norveç’in yıldızı Haaland’ı izlemeye gelen Liverpool yetkilileri, onu durduran Uğurcan’dan çok etkilendi” dedi. Haberde, sezon başında Chelsea’nin de Trabzonspor’un kalecisiyle ilgilendiği vurgulandı.

Sevilla, Leipzig gibi kulüplerin bir süredir radarında bulunan 24 yaşındaki başarılı eldivenle İtalya’dan İnter’in yanı sıra Roma’nın da menajeri vasıtasıyla temasa geçtiği, sezon bitiminde Trabzonspor’a resmi teklif yapacağı konuşuluyor. Bordo-Mavililer, yıldız isimden en az 20 milyon Euro bonservis ve bir sonraki satışından da pay istiyor.

YORUM YAZ