MENÜ

Liverpool için iddialı açıklama

Brendan Rodgers, Liverpool'u kendisinden daha iyi yönetecek kimsenin olmadığını açıkladı.

Liverpool için iddialı açıklama

İngiltere Premier Ligi'nde geçen yıl şampiyonluk yarışında olmasına karşın, bu sezon beklentilerin uzağındaki Liverpool'da menajer Brendan Rodgers, ilginç bir çıkış yaptı. Lig 5. olan ve Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını büyük oranda kaybeden; Pazar günü Aston Villa'ya 2-1 yenilerek Lig Kupası'ndan elenerek bu sezon son kupa şansını da yitiren Liverpool'un menajeri, takımı kendisinden iyi yönetecek birisinin olmadığını açıkladı.

Borussia Dortmund'dan sezon sonu ayrılacak Jurgen Klopp'un isminin Liverpool'la anılmasıyla ilgili konuşan İrlandalı teknik adam, "Burada benden iyisinin olabileceğini zannetmiyorum. Benim gördüğüm gerçek bu. Üç ay önce taktik dehaydım ve performansımız iyi düzeydeydi. Bazı önemli maçları yitirdik ve şimdi iyi değilim. Bu futbol; insanlar bunu speküle edecek. Ben görevde olmadığım zaman da aynısı yapılacak. Kazandığım zaman büyülenip kalmıyorum veya kaybettiğimiz zaman hayal kırıklığı yaşamıyorum; çünkü sonraki maça bakmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

1950'den bu yana üstüste 3 yıl kupa kazanamayan ilk menajer olan 42 yaşındaki çalıştırıcı, teknik heyetine de sahip çıktı ve "Burada kazanacak takımı yapmayan bir ekip yok. 10 yıldır kupalar kazanan takıma gelmedim. Bir şey var ki; gelecek yıl daha iyi bir takım olmak istiyoruz. Liverpool gibi bir takımdaysanız, bir çok dedikodu çıkar" diyerek takım sahiplerinin kendini desteklediğini söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ