MENÜ

Liverpool efsanesi Carragher'dan esprili çağrı: Budapeşte evimiz olsun

Liverpool, 2021 yılında evi Anfield Road'da kazanamadı. Kırmızıların koronavirüs nedeniyle İngiltere yerine Budapeşte'de oynadığı Şampiyonlar Ligi maçını kazanması üzerine kulübün efsane ismi Jamie Carragher'dan esprili bir şekilde "Artık evimiz Budapeşte olsun" çağrısı geldi. İngiliz ekibi, Anfield Road'daki son galibiyetini 16 Aralık'ta Tottenham'a karşı almıştı.

Liverpool efsanesi Carragher'dan esprili çağrı: Budapeşte evimiz olsun

Liverpool, bu sezon evi Anfield Road'da adeta kabusu yaşıyor. 2021 yılında evinde galip gelemeyen İngiliz ekibi için efsane futbolcusu Jamie Carragher, sosyal medyadan esprili bir paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

Kırmızılar, son olarak geçtiğimiz gün Şampiyon Ligi son 16 turunda Leipzig'i koronavirüs nedeniyle İngiltere yerine Macaristan'da oynanan maçta 2-0 mağlup edip tur atladı. Liverpool'un efsane ismi bundan yola çıkarak, sosyal medya hesabı üzerinden çağrı yaptı.

Carragher, Instagram'daki hikaye bölümünden bir dilekçenin ekran görüntüsünü paylaşarak "Liverpool'un bu sezonun kalan tüm maçlarını Budapeşte'de oynamasına izin verin" ifadelerini kullandı.

Liverpool efsanesi Carragherdan esprili çağrı: Budapeşte evimiz olsun

Son galibiyeti 16 Aralık'ta

Liverpool'un Anfield'daki son galibiyetini, 16 Aralık'ta Tottenham ile oynadığı maçta 2-1'lik sonuçla elde etmişti. İngiliz ekibi, bu karşılaşma sonrasında oynadığı 8 maçta 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak rakip ağlara sadece 2 gol gönderebilmişti.

YORUM YAZ