MENÜ

Liverpool - Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Liverpool-Bayern hangi kanalda?)

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda final tadında bir kapışma yaşanacak. İkinci tur ilk maçında Salah’lı son finalist Liverpool, Lewandowski’li Bayern Münih’i ağırlayacak. En dikkat çekici eşleşmelerden olan mücadelede iki ekip, ilk kez bu arenada birbirlerine rakip olacak. Peki, Liverpool - Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde.

Liverpool - Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Liverpool-Bayern hangi kanalda?)

Avrupa’nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde ikinci tur ilk maçlarının heyecanı, bu hafta oynanacak maçlarla devam edecek. Kuşkusuz sonucu en çok merak edilen kapışmasında geçen sezonun finalisti Liverpool, İngiltere’de Bayern Münih’i konuk edecek. Ev sahibinde Joe Gomez sakat, savunmanın adeta bel kemiği olan Van Dijk de kart cezalısı olduğu için Bayern’e karşı forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Liverpool - Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta?

İngilizler’in, Alman deviyle oynayacağı karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve Beinsports1’den canlı olarak ekranlara gelecek. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

İlk 11'ler

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson, Wijnaldum, Henderson, Keita, Salah, Firmino, Mané

Bayern Münih: Neuer, Kimmich, Süle, Hummels, Alaba, Thiago, Javi Martínez, James Rodríguez, Gnabry, Lewandowski, Coman

5 kez karşılaştılar

Konuk takımda, Arjen Robben ve Tolisso’nun sakatlıkları bulunuyor, Müller’in kırmızı kart cezası bulunuyor. Liverpool, en büyük yıldızı Salah’a, Bayern de golcüsü Lewandowski’ye güveniyor. İki takım bugüne kadar 5 kez karşı karşıya geldi. Her iki takım da 1’er kez kazanırken, 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

YORUM YAZ